AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa saldırması görmek

Kahve falında boğa saldırması görmek

Kahve falında boğa saldırması görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında boğa saldırması gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar neticesinde bir ilişki ya da iş birliğiniz farklı bir şekle dönüşebilir.

Kahve falında boğa saldırması görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın saldırmasını görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında tavuk saldırması görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına delalettir.

Kahve falında farenin saldırması görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında deli saldırması görmek iyi hissedeceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saldırmasını görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye tabir olunur.

Kahve falında köpek saldırmasını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın saldırmasını görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, kötü noktalara geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir