AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğarak öldürmek

Kahve falında suda boğarak öldürmek

Kahve falında suda boğarak öldürmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, hayatının alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında suda boğarak öldürmek gördüyseniz:

  • Grup faliyetlerine katılın enerjiniz yeterli olacak.

Kahve falında suda boğarak öldürmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işarettir.

Kahve falında boğa öldürmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Kahve falında bir insanı boğarak öldürmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi boğarak öldürmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet eder.

Kahve falında boğanın öldüğünü görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir