AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı boğarak öldürmek

Kahve falında bir insanı boğarak öldürmek

Kahve falında bir insanı boğarak öldürmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı boğarak öldürmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Kahve falında bir insanı boğarak öldürmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi boğarak öldürmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğayı öldürmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında şeytanı boğarak öldürmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini boğarak öldürmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir