AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğayı öldürmek

Kahve falında boğayı öldürmek

Kahve falında boğayı öldürmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğayı öldürmek gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Kahve falında boğayı öldürmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sorumlu tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek bir yandan cenaze olacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğanın öldüğünü görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanı boğarak öldürmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir