AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa görmek

Kahve falında boğa görmek

Kahve falında boğa görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, ister istemez çok üzüleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında boğa gördüyseniz:

  • Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında boğanın üstüne binmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah boğa görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşan boğa görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek yada boğa görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa ve inek görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında boğa sürüsü görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü boğa görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir