AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğanın saldırdığını görmek

Kahve falında boğanın saldırdığını görmek

Kahve falında boğanın saldırdığını görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğanın saldırdığını gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında boğanın birine saldırdığını görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında boğanın saldırdığını görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında düşmana saldırmak yenileneceğine ve can bulacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla saldırmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin birine saldırdığını görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında domuzun saldırdığını görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında öküzün saldırdığını görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine inanılır.

Kahve falında timsahın saldırdığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir