AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi boğarak öldürmek

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, borçlarından kurtulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Kahve falında fareyi boğarak öldürmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında kediyi boğarak öldürmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini boğarak öldürmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğarak köpek öldürmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğarak öldürmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine yorulur.

Kahve falında boğayı öldürmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir