AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaların saldırısına uğramak

Kahve falında boğaların saldırısına uğramak

Kahve falında boğaların saldırısına uğramak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğaların saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında boğaların saldırısına uğramak sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine tabir olunur.

Kahve falında boğanın saldırısına uğramak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa saldırısına uğramak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken saldırıya uğramak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil saldırısına uğramak birçok firmadan iş teklifi geleceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baykuş saldırısına uğramak herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine delalet eder.

Kahve falında ineğin saldırısına uğramak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalettir.

Kahve falında arıların saldırısına uğramak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir