AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa kestiğini görmek

Kahve falında boğa kestiğini görmek

Kahve falında boğa kestiğini görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğa kestiğini gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevk alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında boğa kestiğini görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah boğalar görmek kimse ile tartışmayacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında boğa yılan görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına delalettir.

Kahve falında boğa binmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz boğa görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sinirli boğa görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa başı görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir