AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa kafası görmek

Kahve falında boğa kafası görmek

Kahve falında boğa kafası görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğa kafası gördüyseniz:

  • Yaratıcı projelere dahil olabilir veya mevcut projeleri renklendirebilirsiniz.

Kahve falında boğa kafası görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğa almak yenileceğine, şifa bulacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sarı boğa görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ömrünün de uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük boğa görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek iyilik görüleceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında boğanın kovaladığını görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa başı görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında boğanın üzerine binmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. iyi akşamlar falımı açtım büyyük bir boğa kafası çıkmış.boğa kafasının hemen üstünde birşeye sinirlenmiş bağırıır gibi erkek resmi var.arkasını dönmüş kadın cıkmıs adama.ev odası şeklinde görüntü var uzanmış biri yatıyor hasta gibi yada birşey düşünüyo sankı.telefon şekli çıkmış 5 sayısı var yanında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir