AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, eline haram para geçeceğine alamet eder.

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında boynuzlu keçi kafası görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında boynuzlu keçi görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya yorulur.

Kahve falında keçi boynuzu toplamak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzunu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında boynuzlu keçi sürüsü görmek hasta ve üzgün olacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir