AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa boynuz görmek

Kahve falında kafa boynuz görmek

Kahve falında kafa boynuz görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında kafa boynuz gördüyseniz:

  • Yükselmeniz için bazı arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacınız var.

Kahve falında kafada boynuz görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafa boynuz görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında boynuzlu keçi kafası görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu koç kafası görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet eder.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek beden sağlığının zarar göreceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu bebek görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzu görmek geride bırakacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu sığır görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir