AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceklerle savaşmak

Kahve falında böceklerle savaşmak

Kahve falında böceklerle savaşmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kulluk derecesinin artmasına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Kahve falında böceklerle savaşmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında böceklerle savaşmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçarak savaşmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, büyüleyeceğine yorulur.

Kahve falında yılanla savaşmak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında köpeklerle savaşmak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, aileden ayrı kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafirlerle savaşmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize işarettir.

Kahve falında asker olarak savaşmak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atlarla savaşmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymunlarla savaşmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir