AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklerle savaşmak

Kahve falında köpeklerle savaşmak

Kahve falında köpeklerle savaşmak geçim kaygısı duymayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, birlikteliğe başlayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çok uğraş vereceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında köpeklerle savaşmak gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemek istiyorsunuz ya da farklı yöntemler kullanmak niyetindesiniz.

Kahve falında köpekle savaşmak kendi işine kavuşacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeklerle savaşmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında teröristlerle savaşmak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında aslanla savaşmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işarettir.

Kahve falında kaplanla savaşmak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalettir.

Kahve falında müslümanlık için savaşmak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine inanılır.

Kahve falında azraille savaşmak borçlanılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşmak adam öldürmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir