AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlarla savaşmak

Kahve falında atlarla savaşmak

Kahve falında atlarla savaşmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında atlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Yeni teklifler veya davetler nedeniyle mevcut işlerinizde ya da planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

Kahve falında at üstünde savaşmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atla savaşmak bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atlarla savaşmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayallerinin söneceğine delalettir.

Kahve falında kediyle savaşmak kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında tek başına savaşmak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahsız savaşmak geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hristiyanlarla savaşmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işarettir.

Kahve falında savaşmak ateş etmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir