AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak savaşmak

Kahve falında uçarak savaşmak

Kahve falında uçarak savaşmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, yüzünün kızaracağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak savaşmak gördüyseniz:

  • Duruma göre bir program yaparak zaman kazanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında uçarak savaşmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında pkk savaşmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına delalettir.

Kahve falında cinle savaşmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında maymunla savaşmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, akıl vereceğine delalettir.

Kahve falında canavarla savaşmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında birileriyle savaşmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker olmak savaşmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlarla savaşmak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir