AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kum tükürmek

Kahve falında ağzından kum tükürmek

Kahve falında ağzından kum tükürmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, ferahlayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, faturalarını ödeyemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından kum tükürmek gördüyseniz:

  • O nedenle olumsuzluklara odaklanmamalı veya stresli ruh halinizi bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında ağzından kum tükürmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında kum tükürmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzındaki yemeği tükürmek işini en iyi şekilde yapacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ağzından et tükürmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin ağzına tükürmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın ağzına tükürmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzina tükürmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından kan tükürmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, daha fazla para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir