AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu iğne tükürmek

Kahve falında toplu iğne tükürmek

Kahve falında toplu iğne tükürmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında toplu iğne tükürmek gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Kahve falında toplu iğne tükürmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne tükürmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu iğneleri toplamak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu iğne çıkarmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu iğne satın almak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yanlış bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak daha temkinli ve garantici olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde toplu iğne görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir