AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek süpürmek

Kahve falında böcek süpürmek

Kahve falında böcek süpürmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, mutlulukların yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında böcek süpürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya evinize daha fazla zaman ayırmanız ilerlemenizi hızlandırabilir.

Kahve falında böcekleri süpürmek yardımın alınacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında böcek süpürmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında denizi süpürmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine işaret eder.

Kahve falında ev önünü süpürmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında ahır süpürmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbe süpürmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırıntı süpürmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında yeri süpürmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir