AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahır süpürmek

Kahve falında ahır süpürmek

Kahve falında ahır süpürmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ahır süpürmek gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlar içine girmeniz olasıdır.

Kahve falında ahırı süpürmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ruhuna hayrat yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahır süpürmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ahırı temizlediğini görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında boş ahır görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında ahır damı görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde ahır görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ahırda kuran okumak maddi olarak çok kayıp vereceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahırda yumurta görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayata küsecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir