AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeri süpürmek

Kahve falında yeri süpürmek

Kahve falında yeri süpürmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeri süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alış biçiminiz veya bazı konulara bakış açınız diğer kişilerden farklı olabilir.

Kahve falında birinin yerleri süpürdüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işarettir.

Kahve falında yer süpürdüğünü görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yeri süpürdüğünü görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kirli yeri süpürmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, bazı ortak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında toprak yer süpürmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerleri süpürdüğünü görmek büyük kazançlar elde edileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Kahve falında bir yerleri süpürmek sevdiği insana kavuşacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir