AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi süpürmek

Kahve falında denizi süpürmek

Kahve falında denizi süpürmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yeni işlerin geleceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında denizi süpürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konulara hassas yaklaşmalısınız.

Kahve falında denizi süpürmek geniş bir ev satın alacağına, sorunlarının artacağına yorulur.

Kahve falında cami önünü süpürmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul bahçesini süpürmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Kahve falında taş süpürmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı süpürmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöplük süpürmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeri süpürmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir