AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe süpürmek

Kahve falında türbe süpürmek

Kahve falında türbe süpürmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında türbe süpürmek gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında türbeyi süpürmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında türbe süpürmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında türbeye mum yakmak sermayesini kaybedeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbede yatmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında türbeye gideceğini görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında türbe gezmek kötü duygularından arınacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında türbede yıkanmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbede dua okumak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir