AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırıntı süpürmek

Kahve falında kırıntı süpürmek

Kahve falında kırıntı süpürmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırıntı süpürmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, sizi, size en yararlı noktaya taşıdıklarına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında ekmek kırıntılarını süpürmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek kırıntısı süpürmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kırıntı süpürmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kırıntısı görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında yerlerde kırıntı görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek kırıntısı görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıntıları görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hayata küsecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırıntısı görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir