AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceğe basmak

Kahve falında böceğe basmak

Kahve falında böceğe basmak bunların devlet kapılarından geçeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işarettir.

Kahve falında böceğe basmak gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında böceğe basmak evinde bereketin eksik olmayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına delalettir.

Kahve falında böceklere basmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında evi böcek basmak isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak bunalıma gireceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya basmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına inanılır.

Kahve falında tahtaya basmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalettir.

Kahve falında fare üstüne basmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette boka basmak mutluluğun kapıyı çalacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir