AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtaya basmak

Kahve falında tahtaya basmak

Kahve falında tahtaya basmak dünya mallarının çoğalacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahtaya basmak gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Kahve falında çürük tahtaya basmak emellere ulaşılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Kahve falında tahtaya basmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete basmak attığı her adımı düşüneceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerime ayak basmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında taşa basmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine inanılır.

Kahve falında toprağa basmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında ekmeğin üzerine basmak kendisine fazlaca kar getireceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında farenin kuyruğuna basmak işlerini düzene sokacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir