AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceklere basmak

Kahve falında böceklere basmak

Kahve falında böceklere basmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, keyifli günler geçireceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalettir.

Kahve falında böceklere basmak gördüyseniz:

  • Ne demek istediğinizi açıkça anlatabilirsiniz.

Kahve falında evi böcek basmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına delalettir.

Kahve falında böceklere basmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, uzun bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında böceğe basmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Kahve falında mezara basmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar basmak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaraya tuz basmak ruh sağlığının bozulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çimene basmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir