AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıya basmak

Kahve falında ayakkabıya basmak

Kahve falında ayakkabıya basmak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hak yolunu bulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya basmak gördüyseniz:

  • Artan talepler dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında ayakkabıya basmak inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı üstüne basmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabının üstüne basmak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının arkasına basmak insanlarla tartışacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabının topuğuna basmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıyla halıya basmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimene basmak kederlerinin son bulacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında işyerini su basmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir