AnaSayfa / Genel / Kahve falında alında sivilce görmek

Kahve falında alında sivilce görmek

Kahve falında alında sivilce görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alında sivilce gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Kahve falında alında büyük sivilce görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alında sivilce görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görevinden alınmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni işe alınmak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, umutlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açığa alınmak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla rehin alınmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla rehin alınmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir