AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık koparmak

Kahve falında bıyık koparmak

Kahve falında bıyık koparmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulur.

Kahve falında bıyık koparmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı dengede tutabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında kadının bıyık çıktığını görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bıyıklı olduğunu görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyığın kesildiğini görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyıksız olduğunu görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyıkları tıraş etmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hakkını savunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının bıyıklı olduğunu görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği bıyıklı görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında iple bıyık almak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir