AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıkları çıktığını görmek

Kahve falında bıyıkları çıktığını görmek

Kahve falında bıyıkları çıktığını görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bıyıkları çıktığını gördüyseniz:

  • Yeni bir adım atıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bıyıkların çıktığını görmek sabrını zorlayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize alamet eder.

Kahve falında sakal ve bıyık çıktığını görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında kadının bıyıklarının çıktığını görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama rivayet eder.

Kahve falında bıyıkları çıktığını görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında kadının bıyık çıktığını görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, kız çocuğunun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyığının çıktığını görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir