AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık kıllarını almak

Kahve falında bıyık kıllarını almak

Kahve falında bıyık kıllarını almak onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyık kıllarını almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında bıyık kıllarını almak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında bıyık kılı görmek sevilip sayılacağına, hayatını yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında bıyık kıllarının almak çok mutlu ve sevinçli olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında bıyığını yolmak geçimini daha rahat sağlayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek nimetin çoğalacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında sakal bıyık görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini bıyıklı görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir