AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç bıyık görmek

Kahve falında saç bıyık görmek

Kahve falında saç bıyık görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, herkesten ileriye gideceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, esenliğe kavuşulacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç bıyık gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında saç bıyık kesmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saç bıyık görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıyığın beyazladığını görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında kaş ve bıyık görmek projenin gerçekleştirileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıklı dede görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalettir.

Kahve falında bıyık kestirmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği erkeği bıyıklı görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir