AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek gördüyseniz:

  • Çok hassas bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla saç kesmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla vurulmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla içki içmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla su içmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir