AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal bıyık kesmek

Kahve falında sakal bıyık kesmek

Kahve falında sakal bıyık kesmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık kesmek gördüyseniz:

  • Düşüncesizce atılan adımlar veya ani hareketler altından kalkılması ya da düzeltilmesi zor hatalara neden olabilir.

Kahve falında sakal bıyık kesmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet eder.

Kahve falında bıyık sakal kesmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık çıktığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir