AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklarını aldırmak

Kahve falında bıyıklarını aldırmak

Kahve falında bıyıklarını aldırmak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyıklarını aldırmak gördüyseniz:

  • Başlamak istediğiniz bir proje için kendinize yer açabilirsiniz.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyıklarını aldırmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, getirisi çok olan işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak ters giden durumların düzeleceğine, talihinizin artacağına işarettir.

Kahve falında ekmek aldırmak dost çevrenizin genişleyeceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında bilekten kan aldırmak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işarettir.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine abdest aldırmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine ayakkabı aldırmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir