AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine abdest aldırmak

Kahve falında ölmüş birine abdest aldırmak

Kahve falında ölmüş birine abdest aldırmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bazen umutlarını yitireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında ölü birine abdest aldırmak yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, markasını duyuracağına rivayet eder.

Kahve falında birine abdest aldırmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin abdest aldırdığını görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında birisine abdest aldırmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalettir.

Kahve falında ölüye abdest aldırmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında babaya abdest aldırmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında başkasına abdest aldırmak büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir