AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzden kıl aldırmak

Kahve falında yüzden kıl aldırmak

Kahve falında yüzden kıl aldırmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak şansının açık olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzdeki tüyleri aldırmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına inanılır.

Kahve falında yüzden kıl çekmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında yüzde siyah kıl görmek büyük bir gelir toplayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yüzden kıl almak akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, umutlarının kırılacağına delalettir.

Kahve falında yüzde kıl çıktığını görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde kıllar görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalettir.

Kahve falında yüzden kıl yolmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir