AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak evin kasasına giren gelirin artacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sorunların tarihe karışacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, rütbenin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında bıyıklarını aldırmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını aldırdığını görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Kahve falında kaş aldırdığını görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında iple kaş aldırmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuaförde kaş aldırmak attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kaşlarını aldırdığını görmek maddi imkânlarının artacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir