AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek aldırmak

Kahve falında ekmek aldırmak

Kahve falında ekmek aldırmak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek aldırmak gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda insanlar size yardım etmekten memnun olabilir.

Kahve falında ekmek aldırmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında şeker aldırmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bademcikleri aldırmak dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağından kan aldırmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kaşlarını aldırdığını görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, zor ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında hamile olup bebeği aldırmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bebek aldırdığını duymak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir