AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ayakkabı aldırmak

Kahve falında birine ayakkabı aldırmak

Kahve falında birine ayakkabı aldırmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birine ayakkabı aldırmak gördüyseniz:

  • Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.

Kahve falında birine ayakkabı aldırmak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşlarını aldırdığını görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bebek aldırmak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağından kan aldırmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında iple kaş aldırmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak küs arkadaşların barışacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek aldırdığını görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir