AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş bıyık aldırmak

Kahve falında kaş bıyık aldırmak

Kahve falında kaş bıyık aldırmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kazancında bereketin artacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalettir.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyler varsa başkalarını beklemeden siz yapmalısınız.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bıyıklarını aldırmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş aldırmak istemek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kaşlarını aldırdığını görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında kaşını aldırdığını görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işarettir.

Kahve falında iple kaş aldırmak hep dua edeceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş aldırdığını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir