AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıkları uzamış görmek

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, harama göz dikmeyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine işarettir.

Kahve falında bıyıkları uzamış gördüyseniz:

  • Sözlerinizi veya görevlerinizi yerine getirmeye odaklanabilirsiniz.

Kahve falında bıyık uzaması görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına yorulur.

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzamış bıyık görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçını uzamış görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kazancını çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulur.

Kahve falında birini saçı uzamış görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, zorlukların giderileceğine delalettir.

Kahve falında kıl uzaması görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir