AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl uzaması görmek

Kahve falında kıl uzaması görmek

Kahve falında kıl uzaması görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında kıl uzaması gördüyseniz:

  • Şanslı bir devredesiniz.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kılları uzamış görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıl uzaması görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına işaret eder.

Kahve falında uzamış kıl görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılların uzamasını görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında sakal uzaması görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir