AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzamış bıyık görmek

Kahve falında uzamış bıyık görmek

Kahve falında uzamış bıyık görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzamış bıyık gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Kahve falında uzamış bıyık görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyık uzaması görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saç uzamış görmek güzel bir iş fırsatına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş uzaması görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçların uzamış olduğunu görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında uzamış siyah saç görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir