AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek isabetli kararlar alacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzamış ayak tırnağı gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzamış görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına inanılır.

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek verilen  sözlerin tutulacağına, borçlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında tırnaklarını uzamış görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, üzüleceğine, yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında uzamış tırnak görmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına yorulur.

Kahve falında tırnak uzaması görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Kahve falında tırnağın uzamasını görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir