AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık uzaması görmek

Kahve falında bıyık uzaması görmek

Kahve falında bıyık uzaması görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalettir.

Kahve falında bıyık uzaması gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Kahve falında uzamış bıyık görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında bıyık uzaması görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzamış kaş görmek ticarette yol katedeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sakalı uzamış birini görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilin uzaması görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakalını uzamış görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzamış kirpik görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir