AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saçı uzamış görmek

Kahve falında birini saçı uzamış görmek

Kahve falında birini saçı uzamış görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında birini saçı uzamış gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, bir yolculuk söz konusu olabilir.

Kahve falında saçların uzamış olduğunu görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçının uzamasını görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında saçı uzamış görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, büyük başarıya ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarımı uzamış görmek varlıklı kimse olacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin saçını uzamış görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçımı uzamış görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında saçların çok uzamış görmek attığı adımların boşa gideceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir