AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklı olmak

Kahve falında bıyıklı olmak

Kahve falında bıyıklı olmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında bıyıklı olmak gördüyseniz:

  • Sergilemek istediğiniz bir plan dahilinde bir ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına delalettir.

Kahve falında erkekte bıyık görmek gelirinin eksileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gür bıyık görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek malının da hiç olacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kadının bıyıklı olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bıyığını kısaltmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında bıyıkları dökülmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir