AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple bıyık almak

Kahve falında iple bıyık almak

Kahve falında iple bıyık almak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, işlerin devam edeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, bereketin ve verimin olacağına, beklenilen takdiri alacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalettir.

Kahve falında iple bıyık almak gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Kahve falında iple bıyık almak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında bıyıksız olmak hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyık traş olmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına delalettir.

Kahve falında eşini bıyıklı görmek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeği bıyıklı görmek başarılı bir insan olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında bebekte bıyık görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işarettir.

Kahve falında kocasını bıyıklı görmek çıkış yolları bulacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir